[O2] Rdza wewnątrz lampek podświetlenia tablicy rejestracyjn
Chciałem sobie podmienić żarówki na ledy i załamałem się co tam zobaczyłem. Szkło brązowe, aż dziwie się że jeszcze przepuszcza światło, a rdzy dosłownie wysypało się kilka gram. Sprawdźcie czy macie podobnie u siebie. Zastanawiam się czy nie wnioskować o wymianę gwarancyjną, ponieważ auto ma 1,5 roku. Z drugiej strony niepokoi mnie skąd mogłaby się tam wziąć wilgoć sprzyjająca takiemu rdzewieniu.
coś nie mam szczęścia do tylnych lamp. Prawa mi pękła przy wkładaniu walizki z kółkami do bagażnika, 3 światło stopu parowało i pękało od wewnątrz - wymienione na gwarancji, u siebie też sprawdźcie, skoda zna problem i wymienia bezproblemowo. Teraz oświetlenie tablicy... Małe pierdoły a denerwują.
Kolego dziadekk, w Tourze masz za miękkie sprężyny czy mówisz o poliftach? Bo mój bardzo nisko nie siedzi, ale mam problem, bo przy 3 osobach (kierowca, 2 z tyłu) mam problem przy przejazdach przez policjantów, albo zjazd z krawężnika czuję że tył dobija albo się buja jakby chciał. Moja Octavia co prawda nie wygląda jak chopper jak poniektóre facelifty, ale mogłoby być twardziej.
Komentarz